joi, 29 martie 2007

LACOMIE

Imi plac barbatii lacomi in pat, cei care nu se multumesc niciodata cu putin.
Stefan face parte dintre acestia. E ... cine e, are bani, are o nevasta de top, dar cand vine la mine se comporta ca un nesatul. Practic, nici nu ma lasa sa respir. Ma intoarce pe toate fetele, ma suceste, ma-nvarteste, nu-mi da nici un pic de ragaz. Ori vine de acasa total nesatisfacut (de mirare, totusi, cand ai o asemenea nevasta!), ori asa e felul lui - cum sa-i zic? - mai pasional. Exuberanta lui sexuala nu are, insa, nimic fortat, el nu incearca sa pozeze in masculul feroce, care e gata sa penetreze tot ce misca, chiar daca, la final, nu ramane cam nici un orificiu neexploatat. Singurul lui punct slab (daca il exclud pe cel fizic .... putea fi si el mai inalt la o adica!) il reprezinta lipsa de pregatire a momentului erotic. El se repede direct la subiect, sarind, de obicei, peste preludiu. Iar mie imi place sa fiu alintata putin inainte...
Una peste alta, faptul ca, apoi, este cat se poate de activ compenseaza lipsa lui de tact. Imi mai place ceva la el: chiar daca, in general, cred ca e perceput ca un individ destul de infumurat aproape la fel de increzut ca sotia lui as putea spune), el nu incearca sa ma epateze cu succesele lui, cu audientele obtinute sau cu faptul ca, uneori, nu mai scapa de admiratoare pe strada. In pat, el stie una si buna: sex, sex, sex.
Sex pe fata si sex pe dos, sus si jos, din profil si asa mai departe.

luni, 19 martie 2007

A DEZMIERDA - DEZMIERDARE

Monica ma intreaba daca stiu etimologia acestui verb. Buna intrebare!
Dincolo de substratul filologic, se ascunde o mica provocare, nu? Verb de alint, rasfat, desfatare, bucurie intima? Nu cred ca te gandesti anume la "dismerdare" din latina (scrie in DEX, nu-i mare filosofie) si la posibilele conexiuni cu franceza argotica?!? Sau, daca da, stiu pe cineva care are mari bucurii de la ipostaza cotidiana a scaunului regal si te pot trimite la el. Plateste bine pentru asa ceva, insa nu cred ca o sa-ti placa prea tare, indiferent cat Sade vei fi citit...
Dincolo de micile scatofilii involuntare, sa ma intorc la verbul tainic de alint. Pot oferi, la repezeala, o lista de sinonime:
-a oferi cuiva un compot de papaya la miezul noptii
-a darui un parfum care abia s-a inventat
-a saruta suav clitorisul
-a atinge subsuoara piciorului cu o pana (o pana de scris?)
-a mangaia sfarcurile cu podul palmei (??? pare extrem de simplu, dar e de incercat, mai ales in singuratate)
-a pierde timpul cascand gura la un pom inflorit (ati vazut ce nebunie e in parcuri?)
-a uita cum te cheama cand faci dragoste .... si asa mai departe.
Sau, daca nu am inteles eu bine intrebarea, te rog, draga Monica, reformuleaza!

luni, 12 martie 2007

FOAMEA DE BELLE

M-am gandit de o mie de ori inainte sa ma decid sau nu daca ma duc in Club A, la dezbaterea despre Belle de Nuit. Pana la urma, am ales sa nu merg, desi locul era plin de amintiri pentru mine: studentia, cenaclurile, una din putinele mele lecturi in public, cantarile live ale formatiilor mele favorite, ba chiar si un orgasm involuntar! Am vazut candva, aici, un poet deloc frumos, dar cu o prezenta coplesitoare. Vorbea cu patos despre literatura si nu prea admitea replici contradictorii. Ti-o reteza violent ori de cate ori aveai alta opinie decat a lui. Nu stiu daca semetia lui nu era, de fapt, decat un reflex al unei mari timiditati, insa baiatul era efectiv impresionant, era un mic spectacol in sine. In seara in care l-am remarcat, era insotit de o femeie destul de urata si, cred, un pic mai in varsta decat el. Femeia era satena,aproape blonda, usor lalaie si avea o privire ucigatoare, daca incercai sa-i incalci teritoriul. Am indraznit sa-l abordez in prezenta ei, intrebandu-l daca n-ar fi dispus sa-si piarda ceva timp, citindu-mi textele. Lui i-au sticlit ochii, se si vedea compostandu-ma, dar ea, dupa ce m-a sagetat cu ochii ei de tiganca blonda, mi-a raspuns brutal:
-Crezi ca-l las sa se futa cu oricine? Trebuie sa-mi placa si mie fufa si, daca ea chiar imi place, o futem amandoi. Nu e cazul tau, fetito!
Trebuia sa ma simt jignita? Nu stiu, vorbele ei m-au scurtcircuitat pe loc, lasandu-ma fara replica. M-am umezit instantaneu intre picioare si m-a cuprins o toropeala dulce. Nici nu stiu cum m-am intors, impleticindu-ma, pe scaunul meu. ....
Stau si ma intreb daca acest cuplu a fost prezent in Club A, cand cu discutia, de joia trecuta, despre cartea mea. Ceva ma face sa cred ca da insa n-am chef sa incep sa dau telefoane si sa incep sa verific asta.
Ceea ce am aflat, totusi, e ca, somati de pr-ul editurii sa raspunda cu da sau nu pe niste biletele anonime, sase dintre cei prezenti au raspuns ca da, ei/ele sunt autorii lui "Belle de Nuit"!

marți, 6 martie 2007

AI PLATI PENTRU SEX?

Aceasta este una dintre intrebarile care mi-au fost puse pe blog. As putea raspunde cu alte o mie de intrebari:
As plati pentru banane muiate-n ciocolata?
As plati pentru o carte noua de Cartarescu?
As plati pentru ultimul cd scos de Norah Jones?
As plati pentru a fi lasata sa dorm o saptamina la rand?
As plati pentru o vacanta in Thailanda ... singura?
Toate au pretul lor. Cum si renuntarea la Liiceanu si Patapievici pentru Dolce si Gabbana a avut pretul ei. Sau decizia de a renunta la unii dintre barbatii cu care ma intalneam (... si in alte locuri decat la Carturesti!). Sau cea de a nu accepta - cel putin deocamdata - anumite forme de sex. Sau de a scoate cartea. Ori de a tine acest blog.
Intr-un fel sau altul, toate m-au costat ceva. Si nu toate aceste decizii au produs beneficii. Mai ales, afective. Dar ... nu-mi pare rau pentru pretul pe care-l platesc zilnic pentru a face numai ceea ce vreau eu. Pentru a dispune de mine in mod liber, fara a ma supune unor conditii puse de altii.
Desigur, sunt realista, asta nu poate dura la infinit. Nu pot face tot ceea ce-mi trece prin cap toata viata. Inca imi mai reuseste asta. Si, probabil, imi va reusi cat inca mai arat bine, cata vreme celulita nu ma va birui, sanii nu mi se vor lasa, fundul va ramane ferm ... si, mai ales, cat timp nu voi ceda santajului sentimental.
Fiindca, stiu asta, cel mai mult voi avea de platit daca ma voi indragosti din nou si voi face, iar, o multime de compromisuri. Daca iar voi sta ca proasta, singura in casa, asteptand, zile de-a randul, un telefon. O confirmare a unei promisiuni idioate.
Nu vreau ca viata mea si, in special, sufletul meu sa atarne de sexul unui barbat. De sexul din mintea lui, mai precis. Asa ca prefer sa platesc ca sa-mi asigur linistea.
Platesc pentru sex fara sa platesc neaparat ca sa ma fut. Platesc cum toti platim tot timpul, desi poate ca eu platesc ceva in plus. Inclusiv faptul ca imi asum statutul de "curva de lux", careia multi nu-i dau voie sa cracneasca in fata a doua hartii de 500 de euro.
Dar, vorba lui Beigbeder, are cineva sa-mi de-a restul la o bancnota de 800 de euro?
Daca da, sunt dispusa sa ies la agatat.