marți, 6 martie 2007

AI PLATI PENTRU SEX?

Aceasta este una dintre intrebarile care mi-au fost puse pe blog. As putea raspunde cu alte o mie de intrebari:
As plati pentru banane muiate-n ciocolata?
As plati pentru o carte noua de Cartarescu?
As plati pentru ultimul cd scos de Norah Jones?
As plati pentru a fi lasata sa dorm o saptamina la rand?
As plati pentru o vacanta in Thailanda ... singura?
Toate au pretul lor. Cum si renuntarea la Liiceanu si Patapievici pentru Dolce si Gabbana a avut pretul ei. Sau decizia de a renunta la unii dintre barbatii cu care ma intalneam (... si in alte locuri decat la Carturesti!). Sau cea de a nu accepta - cel putin deocamdata - anumite forme de sex. Sau de a scoate cartea. Ori de a tine acest blog.
Intr-un fel sau altul, toate m-au costat ceva. Si nu toate aceste decizii au produs beneficii. Mai ales, afective. Dar ... nu-mi pare rau pentru pretul pe care-l platesc zilnic pentru a face numai ceea ce vreau eu. Pentru a dispune de mine in mod liber, fara a ma supune unor conditii puse de altii.
Desigur, sunt realista, asta nu poate dura la infinit. Nu pot face tot ceea ce-mi trece prin cap toata viata. Inca imi mai reuseste asta. Si, probabil, imi va reusi cat inca mai arat bine, cata vreme celulita nu ma va birui, sanii nu mi se vor lasa, fundul va ramane ferm ... si, mai ales, cat timp nu voi ceda santajului sentimental.
Fiindca, stiu asta, cel mai mult voi avea de platit daca ma voi indragosti din nou si voi face, iar, o multime de compromisuri. Daca iar voi sta ca proasta, singura in casa, asteptand, zile de-a randul, un telefon. O confirmare a unei promisiuni idioate.
Nu vreau ca viata mea si, in special, sufletul meu sa atarne de sexul unui barbat. De sexul din mintea lui, mai precis. Asa ca prefer sa platesc ca sa-mi asigur linistea.
Platesc pentru sex fara sa platesc neaparat ca sa ma fut. Platesc cum toti platim tot timpul, desi poate ca eu platesc ceva in plus. Inclusiv faptul ca imi asum statutul de "curva de lux", careia multi nu-i dau voie sa cracneasca in fata a doua hartii de 500 de euro.
Dar, vorba lui Beigbeder, are cineva sa-mi de-a restul la o bancnota de 800 de euro?
Daca da, sunt dispusa sa ies la agatat.

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Belle de Nuit revine in Club A
la POETICILE COTIDIANULUI
Invitati: SURPRIZA
Club A - 8 Martie - 18:00
intrare libera de prejudecati

BELLE DE NUIT, „Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene“, Colectia EROSCOP, Editura Trei

4000 DE EXEMPLARE VANDUTE IN PRIMELE 2 SAPTAMANI

Anonim spunea...

Draga Belle de Nuit,
in urma acestui mesaj toata lumea m-a intrebat daca vei fi sau nu prezenta la evenimentul din Club A. N-am facut decat sa zambesc misterios.
Cu simpatie,
Viviana

Markus spunea...

De dragul singurului lucru care tine in vanzare aceasta carte -si anume misterul autorului sau autoarei- sper ca Belle de Nuit sa nu apara la un astfel de eveniment (sa nu stim ca este acolo).

Anonim spunea...

nu ne ramane decat sa le futem sau sa le batem sau uatevar pe alea care raman pe lista roz, deci care nu-s pe lista alba-neagra. lista roz este, desigur, lista celor care sunt cu adevarat belledenuit. parca si vad sopteli: "auzi fa, vrei sa te fac belden_uii ?"

a, sa nuit.. . aaa... sa nu uit: sa veniti cu miutza de oroi pe voi, in cazul in care ii cade careva cu tronc lu bdn

Anonim spunea...

Anuntul asta ar fi sunat mai bine asa:

Carte, pierdut autor.
Îl declar nulă.
Dacă se răsgândeşte,
să apară în club A pe
8 martie, ziua ştoarfei răzgâiate.
Orice ţap ispăşitor este binevenit.

Anonim spunea...

NOU!!!

Datorita tehnologiei moderne, in curand veti sarbatori primele 400.000 downloaduri in doar 2 ore de la lansare, hehehe

anonimu' spunea...

Belle de nuit nu poate sa vina in Club A de 8 martie. Tre sa-si scoata nevasta la o cina romantica. Da va descurcati singuri.. Curve gasesti peste tot

Anonim spunea...

mda, intrebata daca ai plati pt sex n-ai reusit decat sa insiri niste lamentari tipice indeobste barbatilor.
cum ar fi fost sa raspunzi pe bune, la obiect?
e prea mic obiectu' matale?

Markus spunea...

club b? ,,Îl declar nulă" vai, urat, urat rau.

Anonim spunea...

o declar nul, atunci.

se pare ca exista "mari" "personalitati" contemporane si mai penibile decat bellden huit.

par examplu, bou de tantareanu, pe care tocmai il puteti vedea live la national tv, intr-un talkshow intitulat astazi fix "confesiunile intime ale unei dame de companie !"

macar tantareanu nu se publica (inca) la editura pupaza dintretrei

sa va distrati maine la 18H00 till last johnny; luati-va cracanele cu invizoace la voi ;)

Anonim spunea...

Cred ca o invidiez un pic pe Belle oricine ar fi. Vanzari excelente, discutii, intrebari... Sa stai pe margine si sa fii singura/singurul care stie cum sta treaba ... cred ca e foarte amuzant!

Anonim spunea...

care parte din "acum" nu ai inteles-o?
exista rabdari care nu merita testate. pui capat acum.

Anonim spunea...

Ete, nu pot sa cred! Belle, ti-ai facut si blog pe deasupra :) Despre carte... Interesanta? Putin spus. Si nu ma refer numai la carte (am citit-o fara rasuflare in aproape 3-4 ore, ok, cu mici pauze recunosc) dar si autoarea, felul in care scrie, etc. Din pacate, este caracteristic noua romanilor sa ii judecam pe altii dupa prima impresie. In fine, fac o mica paranteza si precizez ca nu, nu sunt vreun obsedat sexual si din cauza asta as fi citit cartea... m-a atras altceva. Poate si un pic misterul, dar din momentul in care incepi sa citesti, pur si simplu iti e greu sa te opresti. Este o carte buna dar nu e deloc recomandata celor care isi inchipuie ca vor avea 'njspe mii de orgasme daca o citesc. Pentru asta exista revistele de gen. Cei care stiu sa citeasca vor vedea persoana din spatele randurilor asa cum e ea, o femeie normala, cu o sexualitate la fel de normala si care nu se ascunde in spatele unei masti de ipocrizie asa cum fac multi dintre noi. Cat despre motivele pentru care nu si-a declarat identitatea... cred ca sunt destul de intemeiate, incercati sa va puneti in pielea ei si veti intelege. Eu cel putin, sper sa nu i se afle identitatea prea curand. Iar pentru voi astia care va uitati peste tot dupa ea, inchipuindu-va sau vrand sa fie persoana care o vedeti in acel moment... e pacat pana sa si incerci sa ti-o imaginezi intr-un fel. Vreau sa zic ca am reusit sa pun mana pe ultimul exemplar aflat in Diverta din Plaza :) Deh, draga Belle, ti-am facut atata reclama incat or sa zica toti incuiatii ca ne si cunoastem :)) Sa creada ce vor, important e sa fii tu insati... si apropo, felicitari pentru ce ai reusit sa faci!

Anonim spunea...

Eu stiu ( ca orice roman, pricepandu-ma la tot, avand sursele mele "specifice" de informatii ) cine e Belle de Nuit / Belden8 / etc.
Este ... ( sa bata tobele, sa se invarta ametitor reflectoarele ) ... KAISER SOESE !!!
... al marketingului editorial ... al viselor noastre erotice ... al meu ... al tau ...
A mai aparut si sub alte forme de la Kikihashdoio la AliG/Borat ...
Si pentru a va calauzi pasii curiozitatii in calea identificarii AUTOAREI ( din capul nostru, al tuturora ) va mai dau un hint :
"Don't try to bend the spoon! There is no spoon!"

Raluca spunea...

neconvingator,nesarat,irelevant continutul acestui blog. ca sa nu ma pripesc cu comentariile, voi citi si cartea si revin.

Anonim spunea...

nu stiu cum sa antamplat dar viatai scurta si trebe taita]
ca alfel ne manca serpi

Anonim spunea...

nu sunt curva dar nu inteleg d c este degradant sa platesti ptr sex...poate din orgoliu sau poate dintr-o frustrare care te face sa crezi ca platesti doar fiindca nu exista o alta cale d a obtine astfel de beneficii....
nu e cazul sa luam piatra si sa aruncam..multe modele de inatalniri se conformeaza in mod clar tiparului prostitutiei.se asteapta din partea barbatului sa platesca filmul,masa,florile,etc...iar din partea femeii sa raspunda, in schimb cu servicii sexuale..
si apoi decat o sandra brown siropoasa si ieftina mai bine o belle de nuit de lux...
desi am si eu dubii si intrebari, ma incapatanez sa cred ca existi cu adevarat asa cum nu pot renunta inca la mos craciun...
nu-mi pasa daca esti femeie sau barbat...nu-mi pasa nici macar cine esti de fapt,atat timp cat ador imaginea pe care o vinzi celorlalti...
si daca tot c faci e din placere sau chiar ptr bani, nu-mi dau seama cat d mare ar fi pretul pe care l-ai plati daca ne-am cunoaste...
te risti sau nu?

Anonim spunea...

Mai de ce suporti comentariile unor tampiti? Sau ei cand scriu chiar nu-si dau seama ca-s tampiti si refulati sexual?
Iti citesc cartea, imi dau seama ca ai blog, sar pe net gasesc blog, citesc, si ma gandesc sa citesc si comentariile, dar care comentarii...ale celor crispati?
Oricum, faina carte!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat training[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or not-so-known ways to generate an income online.

Anonim spunea...

Its a pleasure to read your blog. keep up your work.
--------------------------
Bonus without deposit

Anonim spunea...

I love to play poker bonus :)

Irinel Columbeanu spunea...

"a se cracanii pentru bani"...aceasta-i intrebarea. nu cumva nevasta e o prosttituata legala si noi barbatii ne mintim. ne amagim singuri? Cine nu s-ar insura cu o curva dispusa la orice Pana la urma curvele sunt masini complexe de futut.

Anonim spunea...

Ӏ am extremely impгesѕed with your writіng skillѕ aѕ ωell as with the layout on your blog.
Is this a ρаіd theme or did you modifу it yourѕelf?
Either ωay keep up the nice quаlіty ωгiting, it's rare to see a great blog like this one today.

Feel free to visit my page - no fax payday loans online
My site: payday loans online

Anonim spunea...

[url=http://www.casino-online.gd]casinos online[/url], also known as eminent casinos or Internet casinos, are online versions of honoured ("confrere and mortar") casinos. Online casinos make up apart gamblers to whiskey and wager on casino games unreservedly the Internet.
Online casinos habitually consign on the buyer develop odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos contend higher payback percentages during pit gismo games, and some ilk special-interest assembly payout behalf audits on their websites. Assuming that the online casino is using an aptly programmed unsystematically league generator, enumerate games like blackjack suffer with an established food edge. The payout allotment as a replacement on these games are established sooner than the rules of the game.
Sharp online casinos certify into bit publicly take or take their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Worldwide Hoodwink Technology and CryptoLogic Inc.

Anonim spunea...

So 1 need not to be concerned settled by the model or solution described during this content. Hence, these refinancing options are mostly liked by those funds within the range of and easy transaction terms that can also be lengthy on legitimate grounds. Specific records can also be included in your i personally - Cellphone address e-book for quick admittance later on. payday loans online - Financial loans are ranges that are approved but must be repaid from now on; and.

Anonim spunea...

While you is quite articulate in your calculations, individual mistakes are made at some point. With everything occurring therefore easily, loans for checking account within 24 hours for almost any urgency. If you simply cannot pay the loan back promptly, try applying for just a personal loan at your bank rather. learn more Most start-up high technology companies have owned venture capital finances in order to get started out.