marți, 20 februarie 2007

SEXUL VINDE? HORROR TEXTIL

"In currrand apare si le blogut de mes cullotes, in care chilotii mei povestesc cum platesc unele ca tine 1.000 euro pe minut doar ca sa-i miroasa... (...) Chiar era musai sã introduci atâtea comentarii politicococuculturale? Ti-era fricacasexu' nu vinde, pur si simplu?" E cel mai rau comentariu de pe blog, dar l-am lasat acolo fiindca asa e legea nescrisa a internetului: iti asumi toate comentariile facute, nu cenzurezi nimic. Internetul e cel mai democratic mediu de comunicare sexuala, daca accepti faptul ca absolut toti cei care il frecventeaza au drepturi egale. E ca un fel de bordel in aer liber, un Amsterdam universal sau - ca sa-i fac o placere celui sau celei pe care l-am citat sau am citat-o si sa introduc, "in cur...r...rand" ceva "cocultural" - ceva similar sexului in grup din finalul la "Zabriskie Point" al lui Antonioni. Multumit(a)? De "fricacasexu' nu vinde", am recurs la un artificiu sau, chiar, alibi livresc! Insa nu ca sa ma razboiesc amical cu "Belle...eshti" postez acum ci ca sa recunosc - de ce nu? - ca acest comentariu mi-a amintit un episod recent si mai neobisnuit. Intr-adevar, exista in Bucuresti o serie de fetisisti care platesc pentru a mirosi sau, mai rar, a le fi mirosita lenjeria intima. Auzisem asemenea povesti insa credeam ca, e fapt, sunt doar reminiscente - afective? olfactive? - din filmele porno hardcore. N-am crezut ca asta se intampla si in realitate pana cand un barbat, dupa ce mi-a scos bikinasii pentru a mi-i linge cateva minute bune (interval in care pur si simplu uitase de existenta mea in zona), era cat pe-aci sa-mi infunde pe gat proprii lui chiloti. Stiu ca multi dintre cei care considera ca o "prostituata" trebuie sa accepte orice pentru "1.000 de euro" vor sari iar in sus, suparati ca fac nazuri, dar, zau, asta chiar e ceva extrem de jegos! Cum sa accept? Mi-a venit sa vomit si l-am respins cu brutalitate (ceea ce mi-a dovedit, inca o data, ca lectiile de la sala chiar sunt bune la ceva). Un asemenea "accident de munca" n-a facut decat sa ma convinga sa nu mai intru in jocuri erotice, daca nu stabilesc eu, de la bun inceput, anumite reguli. Stiu ca suna ciudat daca ii spui cuiva " te rog, fara chiloti in gura", insa mai bine asa decat sa am parte de surprize din partea vreunui ciudat. Nu-i asa ca sunt o incuiata?!?

5 comentarii:

Anonim spunea...

vezi o scurta analiza la "ANALIZA (DELOC) FINALA"

Scade partea cu postatul noapte sau la ore tarzii pentru ca se pare nu te pricepi le tehnica si ai lasat ceasul de la blog in urma cu aprox 12h .

Anonim spunea...

sexul in grup nu e la finalul lui Zabriskie Point e pe la jumatate sau un pic dupa. Finalul e altul si e inca si mai celebru decat sexul in grup.
cred ca nu esti incuiata doar ca incepi sa te grabesti.

Markus spunea...

Ma mira cum de abia acum. Jefuitorii de... chiloti sunt mai des intalniti decat ai crede asa ca ma mira intr-un fel cum de abia acum ti se intampla (atata timp cat chilotul este cel mai des intalnit obiect de fetisizare, si nu o spun eu ci cateva studii serioase despre sex si fetisism).
In al doilea rand, nu vad problema, un chilot ramane un chilot, chiar daca el ti-l foloseste pe post de Orbit Sugar Free. Ce te-a scarbit? Cel putin mie cand mi s-a intamplat, stiam la ce sa ma astept asa ca am plecat cu un chilot de rezerva. Ar trebui sa-ti pui in geanta un tanga si problema ar fi rezolvata). :P

Anonim spunea...

d-ra curv* belle de nuit sufera de homofobie... draguta de ea. zbriskie point cesatzipovestesc... un film fresh si de actualitate, ce sa mai... pula mea, macar handicapatu ala de pascal bruckner prezinta si urme de talent literar, adica stie sa astearna pe hartie mai mult de doua-trei vorbe. induiosator. o carte de toata jena, noroc cu faimoasa editura de trei lei. comertu scuza mijloacele: evident, la fel si intelectualismul ieftin. cat de delicata e dansa, belle de nuit, l'editure de tres de merde de pansee de ve de zee

Irinel Columbeanu spunea...

Intodeauna sexul vinde sau obtine...dar mai sunt si oameni care nu cedeaza in fata farmecelor...ce se intampla in momentul in care barbatul nu e impresionat de farmecele femeii? Femeia pica de proasta. De ce crede femeia ca soarele rasare in fiecare zi doar ca exista ea? De ce crede femeia ca ea e centrul universului?